Angel Feather Icing - step by step

 Her skal dere få min oppskrift på Angel Feather Icing.

Oppskrift:

2 Eggehviter

170 g Sukker

1 dl Glukose eller lys sirup

2 ss Vann

1/2 ts Sitronsaft

2 ts Vaniljeekstrakt

evt Konditorfarge


Ha alle ingrediensene untatt vaniljeekstrakt i en bolle som du setter over vannbad. Dette skal du mikse sammen med mixmaster til det blir en tykk luftig masse som sitter fast i bollen når du snur den opp ned:) Poenget med vannbadet er at sukkerkornene skal smelte. Dette tar ca 7-8 minutter, smak deg frem.


Etter dette tar du bollen vekk fra varmen, har i vaniljeekstrakt, smak deg til, og miks noen minutter til. Jeg synes kremen blir veldig fin med litt rosa konditorfarge i, dette kan du ha i mot slutten. Husk at desto lengre du mikser jo stivere blir kremen. 2-4 minutter etter vannbadet pleier å holde.


Sånn ser den ut når den er ferdig:)


I bollen til venstre har jeg farget kremen lyserosa:) Dette er en icing som du fint kan lage dagen før du skal bruke den. Den holder seg fint både i romtemperatur og i kjøleskap. Du kan pynte cupcakes med den med ulike sprøytetipper, men den flyter litt mer utover enn en vanlig frosting basert på smør og melis:)

Karamellcupcake med angel feather icing, pyntet med jordbær og mørk sjokolade:) Nam....Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

24, Drammen

Er 24 år og er oppvokst i Tuddal, en liten bygd i Telemark. Er utdannet sykepleier, og er forlovet med verdens herligste:) All tekst og alle bilder på denne bloggen tilhører meg. Dersom du vil bruke noe av det må du ha min tillatelse. Kontakt: helenerui@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits