Ugle Cupcake Fremgangsmåte

Siden så mange har spurt så tenkte jeg å vise dere hvordan dere lager ugle cupcakes.

1.) Dekk cupcaken med sjokoladefosting, det er ikke så farlig hvordan dette ser ut siden du siden skal dekke det til med pynt. Dette nederste laget fungerer mer som lim:)

2.) Ørene: Du vil ha flere halve oreo kjeks uten krem på etter at du har laget øynene, disse tar du rett og slett å deler i 2 halvdeler. Deretter setter du de litt på skrå utover, med den buede delen øverst så de får ugle-øre formen:)

3.) Øynene: Er rett og slett to halve oreo kjeks der kremen henger fast. Et tips er å legge kjeksen i mikroen i 3 sekunder, så får du de lettere fra hverandre. Skrap av eventuelle sorte kakerester som henger fast på det hvite:)

4.) Plasser øynene ved siden av hverandre midt på cupcaken, de skal dekke litt over ørene.

5.) Dekk ørene med sjokoladefrosting. Du kan bruke en zip-lock pose som du klipper av et lite hull i et hjørne og dekker over ørene til uglen:)

6.) Lag fjær på hodet og rundt kanten av ansiktet. Bruk en zip-lock pose som du forsterker med tape i ett av hjørnene. Klipp deretter to V'er ved siden av hverandre som peker oppover sånn ->  ΛΛ  Da får du til den pels lignende formen. Sprøyt på tett inntil cupcaken og dra raskt vekk sånn at du får den "utstikkende" effekten.

7.) Legg på en gul gomp som nebb, du kan også bruke solsikkefrø som du farger gule.

8.) Tegn på øynene med enten brun frosting eller en brun non-stop, med en hvit flekk i midten som du kan bruke vaniljefrosting eller vanlig melis og vann blanding til:)

Det var det, håper dere får det til på egen hånd:)

4 kommentarer

Kamilla Haaland

22.08.2011 kl.11:42

Ååh så søte cupcakes!! :D

Det søte liv

22.08.2011 kl.14:12

Så utrolig fine!!!

Meru

22.08.2011 kl.16:03

Herlig=D

KakeLinda

17.10.2011 kl.11:42

KULE :)

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

24, Drammen

Er 24 år og er oppvokst i Tuddal, en liten bygd i Telemark. Er utdannet sykepleier, og er forlovet med verdens herligste:) All tekst og alle bilder på denne bloggen tilhører meg. Dersom du vil bruke noe av det må du ha min tillatelse. Kontakt: helenerui@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits