Bringebær Cupcakes

I dag lagde jeg vaniljecupcakes fyllt med knuste bringebær og toppet med bringebærfrosting og krystalliserte bringebær:)



Krystalliserte bringebær lager du ved å dyppe friske eller frosne bringebær i eggehvite, for så å rulle de rundt i perlesukker. Denne teknikken kan du også bruke med andre type bær:)




4 kommentarer

Blomsten

07.09.2011 kl.21:36

De ser fine ut:)

NEPAZ

07.09.2011 kl.21:37

Så utrolig godt ut! :D

Hvordan fikk du kremen til å "stå"? Når jeg lagte den så bare falt den sammen... :S

Milde

07.09.2011 kl.21:39

Det så kjempegodt ut!! Nå fikkjeg også lyst til å bake :D

Helene

08.09.2011 kl.09:31

NEPAZ: Det kommer jo ann på hva du lager den av, lager du den av fløte slik at det blir en vanlig pisket krem så vil den ikke bli stiv nok kanskje, det jeg lager er frosting laget av smør og melis.

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

24, Drammen

Er 24 år og er oppvokst i Tuddal, en liten bygd i Telemark. Er utdannet sykepleier, og er forlovet med verdens herligste:) All tekst og alle bilder på denne bloggen tilhører meg. Dersom du vil bruke noe av det må du ha min tillatelse. Kontakt: helenerui@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits