Vanilje Bringebær + Double Chocolate Cupcakes

I dag har jeg og ei venninne bakt cupcakes. Vi var på hennes nydelige kjøkken og jeg fikk endelig prøve en KitchenAid kjøkkenmaskin, *drøm i oppfyllelse;)* (For å si det sånn, så funket den 100! ganger bedre enn min gamle upålitelige mixmaster som kun fungerer når den selv vil...)

Anyway.. Vi lagde vaniljecupcakes med bringebærkrem, og sjokoladecupcakes med sjokoladekrem, mmmm, det ble fantastisk:)

Sjokoladecupcakes i former fra Squires Kitchen som du finner hos tartdecor.se,
For å lage disse sjokoladecupcakes har jeg brukt denne grunoppskriften og deretter hatt i 150 g smeltet sjokolade, gjerne 70%. mmmm, herlig.
Vi fulgte denne oppskriften på sjokoladekrem i dag, og den ble bare helt gorgeous!!!
Å dekorere cupcakes er noe av de morsomste jeg vet:) Her i min veninnes nydelige kjøkken, bare elsker interiørstilen hennes:) Haha, så først nå at genseren matcher cupcakesformen, hihi...
Her er en cupcake med vanilje og bringebærkrem, kremen skillte seg noe, men var likevel veldig god. Den smakte mer bringebær enn melis og da er jeg fornøyd:) B.T.W disse cupcakesformene er jeg veldig fornøyd med, de ble ikke "fettete" utenpå, og de er litt ekstra høye, du finner de her.


På toppen har jeg lagt bringebær rullet i perlesukker:) Disse bærene var fryste, jeg kan tenke meg at en vil få et bedre resultat med ferske bringebær som du først dypper i eggehvite og så ruller i pærlesukker:)


Sjokoladeroser, laget med en Wilton 2D tipp. Jeg skal vise dere hvordan dere lage de i et innlegg i morgen:) Stay tuned:)

Nå, hva synes dere om resultatet av vår cupcake extravaganza?

5 kommentarer

Engebukta

26.10.2011 kl.19:15

Så gode de ser ut. Og veldig dekorative! Man kan jo ikke spise noe som er så pent... :P

Helene

26.10.2011 kl.19:52

Engebukta: hehe, takk for det:)

Elise

26.10.2011 kl.20:27

Nyyydelig! gleder meg til cafetur i morgen med deg :)

Marty:)

26.10.2011 kl.21:41

De var nydelige;) kunne du laget video en gang..? Det hadde vært gøy :)

Linda Marie

27.10.2011 kl.08:06

Jumi jumi....de var knall gode:) Mannen likte overaskende nok de med bringebær aller best. Nå skal snart snekkeren få prøve en;)

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

24, Drammen

Er 24 år og er oppvokst i Tuddal, en liten bygd i Telemark. Er utdannet sykepleier, og er forlovet med verdens herligste:) All tekst og alle bilder på denne bloggen tilhører meg. Dersom du vil bruke noe av det må du ha min tillatelse. Kontakt: helenerui@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits