I love my new Jewelry Box

For noen dager siden stakk jeg innom Riviera Maison for å sjekke om skrinet jeg bestillte i Juli! hadde kommet enda... Flaks for meg hadde det kommet inn kvelden før, og veldig flaks at de hadde de 20% på hele butikken denne dagen:) Det er egentlig ment som et te-skrin, men hvorfor ikke bruke det til noe annet? :)

Dette har jeg ventet på og gledet meg til lenge:) I utgangspunktet hadde jeg tenkt til å bruke det til cupcakes pynt, som ulikt støssel og perler, men skrinet var litt større enn jeg trodde, og ikke har jeg så mye strøssel at jeg kan fylle det opp heller. Derimot hadde jeg masse smykker som lå gjemt i et eldgammelt smykkeskrin som jeg tenkte ville gjøre seg bedre oppi dette skrinet:)

Slik ble resultatet:) Jeg elsker Riviera Maison butikkene, jeg kunne bodd der, så mye fint har de:) Jeg skal gå bananas der med julegaver i år tenkte jeg, er det ikke sånn at vi alle egentlig gir bort noe som vi selv har lyst på:) hehe, får krysse fingrene for at de som får gaver av meg har samme interiørstil, hehe;)


Hva synes dere, var det en god investering?

Vil gjerne tipse dere om noe annet når vi først er i smykke hjørnet...

Dere har sikkert alle sølvsmykker som har blitt brune, blasse og mistet sin glans... Check this out!!!
Før og etter....!

Det eneste jeg har gjort er å dyppe smykket oppi denne boksen i 1 sekund og så skyllt det med lunkent vann... Jeg fikk tips om dette produktet da jeg gikk innom en gullsmed for å få pusset sølvsmykkene.
Det er helt genialt, du bare senker smykket ned med den lille kurven, fisker det opp igjen umiddelbart og skyller for å avslutte "prosessen" som damen i butikken kallte det. Tror det var Gullfunn butikken het, de har det sikket mange plasser:) Kanskje det bare var meg som ikke viste at dette fantes, men satser på at også noen andre der ute kan ha nytte av tipset:)


Var det et bra tips eller hva???

3 kommentarer

Silje Zindellas

02.11.2011 kl.12:50

så fin!

Elise

02.11.2011 kl.13:02

Den var jo kjempefin til smykker! :) du får heller kjøpe en til senere når du har enda mer cupcake-strøssel og pynt vettu ;) hihi

Helene

03.11.2011 kl.12:18

Elise: Takk:) hehe, får vel det;)

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

24, Drammen

Er 24 år og er oppvokst i Tuddal, en liten bygd i Telemark. Er utdannet sykepleier, og er forlovet med verdens herligste:) All tekst og alle bilder på denne bloggen tilhører meg. Dersom du vil bruke noe av det må du ha min tillatelse. Kontakt: helenerui@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits