Mørk Sjokolade Frosting - Step-By-Step

Her kommer Mørk Sjokolade Frosting step-by-step'en, så nå er det bare å hive seg i det:)



Oppskrift på Mørk Sjokolade Frosting

100 g Smør (romtemperert)
170 g Sjokolade (gjerne 70%)
130 g Melis
50 g Kakao
2 ss Vaniljeekstrakt

Ha melis og smøret i en bolle.Miks dette skikkelig fluffy, ca 3-5 minutter Smelt sjokoladen over vannbad eller i mikroen i ca 1 min Sjokoladen bør avkjøles litt. Bland Kakao med varmt vann, bruk minst mulig vann, men kakaomassen skal bli jevn.

Ha sjokoladen i bollen med smør-melis blandingen. Miks sammen         Ha i kakaomassen og miks sammen. Ha i vaniljeekstrakt og miks sammen igjen. Nå bør frostingen stå kaldt i fryseren i 5-10 minutter før du bruker den.

Dette er ikke en vanskelig frosting, og du klarer fint å lage den med kun en håndmikser, du trenger ikke kjøkkenmaskin.
TIPS: Kremen blir raskt varm i en sprøytepose, ha i litt og litt og sett heller frostingen i fryseren igjen dersom den blir for varm.

2 kommentarer

Engebukta

09.11.2011 kl.20:33

NAM! Den så god ut! Jeg er en av de menneskene som ofte synes glasuren smaker bedre enn kaka :P

Helene

11.11.2011 kl.10:28

Engebukta: hehe:) Ofte så gjør det jo det:)

Rebecca

05.10.2013 kl.23:12

Den var utrolig god. Prøvde å lage den og den smakte fantastisk

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

25, Drammen

Er 25 år og er oppvokst i Tuddal, en liten bygd i Telemark. Er utdannet sykepleier, og er gift med verdens herligste:) All tekst og alle bilder på denne bloggen tilhører meg. Dersom du vil bruke noe av det må du ha min tillatelse. Kontakt: helenerui@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits