Tradition de Hammam

Som dere vet så er jeg så heldig å få teste ut produkter for Yves Rocher, og denne gangen fikk jeg en skikkelig godbit i posten:) Jeg elsker spa produkter så dette var midt i blinken for meg:)
Det er tre produkter fra "Tradition de Hammam" spa-serien jeg har testet.
ORIENTALSK DUSJOLJE
Dusjoljen inneholder økologisk arganolje fra Marokko og blir til en lett melk på huden. Denne oljen gjør huden fløyelsmyk og er et supert alternativ til vanlig uttørrende dusjsåpe. Du finner oljen HER.

PLEIENDE ARGANBALSAM

Denne bodylotionen inneholder arganoljen og olje fra appelsinblomsten. Den lukter veldig godt, litt orientalsk på en måte. Den har også litt skimmer i seg så huden gløder etter bruk, og det liker vi. Du finner den HER.

ORIENTALSK PEELING

Denne peelingen er laget av marrokansk leire, arganolje og pulver fra argankjerne. Det er desidert den beste peelingen jeg har prøvd. Huden ble utrolig glatt og myk. Kan virkelig anbefales. Du finner den HER.
Produktene har et veldig pent design og har en veldig gunstig pris til å være av så god kvalitet, og det er ikke bare noe jeg sier for å være grei, det mener jeg:)
Dette må være en flott julegaveidè, alle jenter liker vel å skjemme seg bort litt:)
Alle 3 produktene får du hos Yves Rocher til 359,- og husk, de har gratis frakt:)

produktene er sponset.

cutrinsample

Én kommentar

13.11.2011 kl.20:15

Så fine bilder du tar:)

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

24, Drammen

Er 24 år og er oppvokst i Tuddal, en liten bygd i Telemark. Er utdannet sykepleier, og er forlovet med verdens herligste:) All tekst og alle bilder på denne bloggen tilhører meg. Dersom du vil bruke noe av det må du ha min tillatelse. Kontakt: helenerui@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits