Chocolate Chip Cupcakes

Disse cupcakes er laget med en sjokoladebunn som er tilsatt sjokoladepletter med 70% sjokolade når røren var ferdig. Da smelter de i ovnen og gir cupcaken en fantastisk rik sjokoladesmak.
Cupcaken er toppet med en sjokoladefrosting laget med ekte belgisk sjokolade fra Callebaut.
Rosen er laget med en Wilton 1M tipp.
Pynten er en sjokoladekule fra en Dr. Oetker strøsselmix.
Oppskrift på Sjokolade Frosting

2,5 dl Melis
115 g Smør
150 g Sjokolade
3 ss nesquick, oboy eller kakao (løsøes opp i litt varmt vann)

Ha melis og smøret i en bolle.Miks dette skikkelig fluffy, ca 3-5 minutter Smelt sjokoladen over vannbad eller i mikroen i ca 1 min Sjokoladen bør avkjøles litt. Bland Kakao med varmt vann, bruk minst mulig vann, men kakaomassen skal bli jevn.
Ha sjokoladen i bollen med smør-melis blandingen. Miks sammen         Ha i kakaomassen og miks sammen.Nå bør frostingen stå kaldt i fryseren i 5-10 minutter før du bruker den.
Dette er ikke en vanskelig frosting, og du klarer fint å lage den med kun en håndmikser, du trenger ikke kjøkkenmaskin.
TIPS: Kremen blir raskt varm i en sprøytepose, ha i litt og litt og sett heller frostingen i fryseren igjen dersom den blir for varm.

Håper dere har hatt en fin helg:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

24, Drammen

Er 24 år og er oppvokst i Tuddal, en liten bygd i Telemark. Er utdannet sykepleier, og er forlovet med verdens herligste:) All tekst og alle bilder på denne bloggen tilhører meg. Dersom du vil bruke noe av det må du ha min tillatelse. Kontakt: helenerui@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits