17. Mai Cupcakes - Step by Step

Hei, hei, Gratulerer så masse med dagen kjære lesere!
I går lagde jeg 17. Mai cupcakes. Bunnen besto av vanilje med vaniljekrem i røren. Du finner oppskriften HER. Frostingen er en hvit sjokoladefrosting.
Sånn ser de ut når de kom ut av ovnen. Jeg synes de er best på dette tidspunktet, rykende varme uten frosting, Yum!

Fremgangsmåte: Du har på forhånd klippet mini-marshmallows i to diagonalt og dyppet de i farget sukker. (Du kan farge vanlig sukker selv med konditorfarge. Ha sukkeret og fargen i en pose og rist løs). Det røde sukkeret fannt jeg i Dr. Oetker sitt "love" strøssel som du finner i velassorterte meny butikker.
Legg et lag med frosting på bunnen med en liten rund tipp. Begynn så ytterst med å legge de røde marshmallows, deretter de hvite, og til slutt de blå i midten.

 Enkelt eller hva?? Dette klarer du også!


Her i mini versjon.
Jeg lagde noen med swirl på toppen også. Jeg lirket de tre ulike fargene ned i samme sprøytepose for å få 3- farger effekten.

Litt tricky å få det til...Skulle jeg laget en bløtkake ville jeg pyntet den med dette på toppen:) Jordbær, mini marshmallows og blåbær.En glad baker før nattevakt i går:)

Håper dere alle har hatt en fantastisk dag! Jeg våknet i 17:00 tiden etter nattevakt og har kost med hjemme med min kjære. Nå er det snart avgårde til ny nattevakt, håper den blir like stille og rolig som den forrige.
Hva synes dere om cupcakes'ene, hvilke like du best?
Har du fått servert eller laget noen spennende kaker til 17. mai i år?

6 kommentarer

Lisa

17.05.2012 kl.21:32

sååå fine ;D flinka

Elise

17.05.2012 kl.22:21

Herregud så sinnsykt fine Helene! Du overrasker stadig :) vi spiste osteiskake og ferske kanelsnurrer i dag, orket ikke å være så kreative som deg ;)

Helene

18.05.2012 kl.14:13

Elise: mmm, det hørtes digg ut da!

Helene

18.05.2012 kl.14:13

Lisa: Takk, søte deg:)

Tuva

18.05.2012 kl.15:28

De så gode ut :)

Marte!

21.05.2012 kl.20:20

Vi lagde cupcakes selv ;)

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

24, Drammen

Er 24 år og er oppvokst i Tuddal, en liten bygd i Telemark. Er utdannet sykepleier, og er forlovet med verdens herligste:) All tekst og alle bilder på denne bloggen tilhører meg. Dersom du vil bruke noe av det må du ha min tillatelse. Kontakt: helenerui@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits