White Chocolate Surprise Cupcakes

I går var jeg på sommerfest sammen med flotte kollegaer, og i den anledning lagde jeg selvfølgelig cupcakes:)

Bunnen er en vaniljebunn, du finner oppskriften på denne HER, det eneste jeg gjorde annerledes var at jeg hadde i ca 200 g hvite sjokoladeknapper i deigen før jeg fyllte formene.

Jeg bruker alltid en cookiescoop for å posjonere ut i formene, da blir det alltid perfekt mengde. Du finner den hos sotesaker.no

Så hadde jeg i det som er overraskelsen, bringebær! Jeg dyttet bringebærene ned i formen med en teskje og hadde litt ekstra røre over sånn at det ikke syntes at det var noe i midten.

For å unngå at bunnen detter sammen i midten så er det lurt å skru av ovnen når de har stekt i 10-11 min og la de kjøle seg ned i stekeovnen med ovnsdøren åpen.

Sånn ser den ut når den er ferdig stekt. Kombinasjonen med hvit sjokolade og bringebær smaker himmelsk!

Frostingen
ble en hvit sjokolade forsting som består av: (dobbel porsjon passer til 25-35 cupcakes)
460 g Smør (romtemperert)
8 dl Melis
300 g hvit sjokolade (smeltet over vanndamp)
35 dråper vaniljeekstrakt
Miks smør og litt og litt av melisen sammen til du får en jevn masse. Ha i den smeltede sjokoladen og vaniljeekstrakt.

Jeg farget min frosting med Wilton colour paste i fargen rosa.

Jeg bruker fondant til å lage de små blomstene. Jeg bruker utsikkere til å forme blomstene, du finner de HER. Jeg har hvit fondant med smak av marshmallows og rosa med smak av vanilje. Jeg kjøper fondant på panduro.

Jeg limer blomstene oppå hverandre med litt smeltet hvit sjokolade som lim. Jeg limer også fast en sukkerperle i midten. La blomstene ligge litt i kjøleskapet før du setter de på cupcakesene.
Til frostingen brukte jeg en 1M tipp fra Wilton som jeg lagde en enkel swirl med. Du finner den HER.















Likte dere de?
Husk at jeg har en facebook page som dere kan "like" og få oppdateringer på når det skjer noe her på bloggen:) pagen heter: caprifol.blogg.no
https://www.facebook.com/Caprifolblogg

7 kommentarer

Anne Emilie

26.05.2012 kl.20:03

Nydelige og sommerlige <3 Tipper de smakte himmelsk også!

Marte!

27.05.2012 kl.08:23

De var suuper fine, smaker sikkert supert også! :)

Anette fra glade.no

31.05.2012 kl.15:42

De så veldig flotte ut, har et lite spm. Jeg hadde tenkt å prøve meg frem litt,

men om jeg har pyntet de med prosting, kan jeg da fryse de?

Tenkte om det ble alt for mange så slipper man å kaste de.

Therese Riiber Bekkevold

04.06.2012 kl.07:18

Mmmmm... :D

Ta gjerne en tur innom de 2 bloggene mine "riibern.blogg.no" og "emo.blogg.no" :)

Linda Rui

09.06.2012 kl.21:48

De var kjempe søte ^^, Du er flink !!

Elsa

11.12.2012 kl.23:05

Hei Helene

Koselig å lese på din side.

Vi skal ha bryllup til helgen og skal ha cupcakes, bør du være helt ferske, eller kan de bakes på torsdag.

Elsa

Helene

12.12.2012 kl.12:00

Elsa: Hei, de bør være så ferske som mulig. Og de blir tørre av å stå kaldt. Så bak de gjerne på fredag og la de stå i romtemperatur til lørdag dersom det er mulig.

Hilsen Helene

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

25, Drammen

Er 24 år og er oppvokst i Tuddal, en liten bygd i Telemark. Er utdannet sykepleier, og er forlovet med verdens herligste:) All tekst og alle bilder på denne bloggen tilhører meg. Dersom du vil bruke noe av det må du ha min tillatelse. Kontakt: helenerui@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits