Salty-Chocolate Cupcakes

Her om dagen bakte jeg cupcakes til min gode venninnes babyshower:) Jeg ville lage noe som smakte skikkelig digg, så da fallt valget på sjokolade, nam!
Bunnen er vanilje, men det er veldig fint siden frostingen i seg selv er så mektig:)
Oppskriften på bunnen har jeg lagt ut en million ganger tidligere så den finner dere hvis dere leter i cupcakes arkivet:)

Jeg har slumpet litt på frostingen, men jeg tror det var ca denne oppskriften jeg brukte.
Salty-Chocolate Frosting: (til ca 13 cupcakes)
250 g sjokolade (smeltes i vannbad)
ca 100 g smør
ca 400 g melis.
melk
2 ts salt

- Miks smør flyffy og ha i litt av melisen til det blir jevnt.
- Ha i den smeltede sjokoladen og fyll på med melis til frostingen smaker bra og har en god konsistens.
- Dersom frostingen blir for klebrig så ha i melk for å "løsne" litt opp i den. Jeg måtte gjøre dette 2 ganger mens jeg lagde den.
- Smak til med salt, det ble kjempedigg med litt mer salt enn vanlig i, fikk nesten sånn smash sjokolade følelse:) Nam!

Frosting-swirlen er laget med en 1M tipp. Start fra utkanten av cupcake'n og swirl deg innover:)


Hva synes dere?

6 kommentarer

Lisa

15.07.2012 kl.21:29

nam, de så jo bare sinnsykt gode ut!!!

Linda Rui

15.07.2012 kl.21:45

Kjempe søte var de <3

Ann-Elén

15.07.2012 kl.21:48

De var naaaam!! :):)

Marte

16.07.2012 kl.21:25

Digg, nå begynner det å bli litt mer "caprifol-style" her igjen ;)

Kvikklunsj

17.07.2012 kl.10:52

Er litt usikker på om jeg er "glad for" eller "lei for" at jeg ikke er ei kollega/venninne/familie.... Selvkontrollen hadde rett og slett bukket under for en sånn sjokoladetopp!

katrina

17.07.2012 kl.21:39

De cupcakesene der er de beste jeg har smakt i mitt liv! De var himmelsk<3

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

24, Drammen

Er 24 år og er oppvokst i Tuddal, en liten bygd i Telemark. Er utdannet sykepleier, og er forlovet med verdens herligste:) All tekst og alle bilder på denne bloggen tilhører meg. Dersom du vil bruke noe av det må du ha min tillatelse. Kontakt: helenerui@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits