Kanelsnurrer med Vaniljekrem

I kveld har jeg bakt kanelsnurrer med en twist. Jeg har laget de med hjemmelaget vaniljekrem inni i tilegg til brunt sukker, vanlig sukker og kanel:) De ble skikkelig gode. Jeg tar de meg til mine nye kollegaer i morgen. Jeg begynnte nemlig i ny jobb på mandag som var. Jeg er nå sykepleier på en intensiv/ post- perativ overvåkningspost for voksne. Har tidligere jobbet med de aller minste på en nyfødt intensiv post, så det er mye nytt å sette seg inn i, men gøy og spennende, det er det:)

Jeg var oppom den gamle jobben i dag og leverte nøkler og ryddet ut av skapet. Jeg hadde med en liten prinsesse-kake til de og et kort, men det var litt rart å si hadet til så mange koslige mennesker og ikke minst arbeidsplassen. Men jeg er sikker på at jeg vil trives minst like godt på den nye jobben, de har vært utrolig imøtekommende og hyggelige.

Oppskrift

100 g smør
3 1/2 dl melk
90 g sukker
2 egg
1/2 ts bakepulver
3 ts kardemomme
1/4 ts salt
1 pk fersk gjær

- Varm melk og smør til ca 37 grader, bland i gjæren
- Tilsett sukker og egg.
- Bland mel, salt, kardemomme og bakepulver, og sikt dette inn i væsken.
- Elt deigen i  5-10 min
- Hev til dobbel størrelse.

- Kjevle deigen ut til et rektangel og fyll på med hjemmelaget vaniljekrem, brunt sukker, sukker og kanel. Rull sammen og del opp i kanelsnurrer.
- La etterheve på stekebrett.
- Stek på varmluft 180 grader i 5-10 min, se ann ovnene din.


Ha en flott dag i morgen søte lesere. Og tusen takk for alle de fine kommentarene dere legger igjen, det er virkelig inspirasjon og driv for meg:)

Én kommentar

Hjalmfrid

17.04.2013 kl.23:00

De både så og hørtes sinsykt gode ut :D

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

25, Drammen

Er 25 år og er oppvokst i Tuddal, en liten bygd i Telemark. Er utdannet sykepleier, og er gift med verdens herligste:) All tekst og alle bilder på denne bloggen tilhører meg. Dersom du vil bruke noe av det må du ha min tillatelse. Kontakt: helenerui@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits