april 2013

Sitronterte

Her om dagen laget sitronterte. Det er en basic tertebunn med en sitronkrem inni og et lag med marengs på toppen. Tertebunnen bør du lage kvelden før og ha i kjøleskapet natten over. Tertebunn:300...

Kanelsnurrer med Vaniljekrem

I kveld har jeg bakt kanelsnurrer med en twist. Jeg har laget de med hjemmelaget vaniljekrem inni i tilegg til brunt sukker, vanlig sukker og kanel:) De ble skikkelig gode. Jeg tar de meg til mine ...

Audition kaken:)

Jeg bakte en kake med sacher bunn, sjokolademousse, bringebærfyll og sjokoladeganache trekk, toppet med masse frukt og bær og selvfølgelig mine signatur sjokolade-sommerfugler. Nå er alt jeg kan g...

Pink & Blue Cookie Monster Cupcakes

Disse lagde jeg til en liten jente sin bursdagsfeiring sist helg:) Jeg har lagt ut step by step til disse før så den finner dere HER. I dag baker jeg gjærbakst og kake som jeg skal ha med meg på...

Vannbakkels - Eclaires

I går kveld lagde jeg vannbakkels, her er step by step fremgangsmåte til dere. Jeg skriver også på engelsk i dag siden min lærer Adrienne så gjerne ville prøve oppskriften.Yesterday I made eclaires...

Vanilje og Blåbær Cupcakes

I dag bakte jeg vanilje cupcakes med blåbærfrosting toppet med friske blåbær. Oppskrift Bunn:3 romtempererte egg250 g sukker225 g smør1 dl melk1 dl fløte eller vaniljesaus300 g mel4 strøkne ts bak...

Sjokolademoussè kake med Ganache trekk. - Step by Step

Sacher bunn med sjokolademoussefyll og sjokoladeganachtrekkOppskriftene er hentet fra "den store kakeboka" av Sverre Sætre. Noe har jeg modifisert litt. Oppskrift Sacher Bunn:50 g mørk sjokolade (...

Gul Påske Kake

I anledning påsken og påskebesøk lagde jeg en kake som egentlig er en suksessterte som har fått litt ekstra pynt:)Oppskrift hentet fra Sverre Sætre sin kakebok:Mandelbunn:150 g Mandler100 g Melis12...
Helene

Helene

25, Drammen

Er 25 år og er oppvokst i Tuddal, en liten bygd i Telemark. Er utdannet sykepleier, og er gift med verdens herligste:) All tekst og alle bilder på denne bloggen tilhører meg. Dersom du vil bruke noe av det må du ha min tillatelse. Kontakt: helenerui@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits