juni 2011

Kypros

Dette er hvor jeg og min kjære har oppholdt oss de siste 11 dagene, i paradis, eller nærmere sagt Kypros. Vi var så heldige å få låne et feriehus av noen i familien, og det ble en helt fantastisk f...

Alaskan Pollock

Alaska pollock er en fisk. Ikke bare en hvilken som helst fisk, men nemlig en som står på WWF sin "spis med god samvittighet" sjømatliste. WWF, world wide fund for nature er en av organisasjonene ...

Ekstern blitz eller ikke???

Jeg får ofte spørsmål om hvor stor forskjell en ekstern blitz gjør for bildene. Jeg kan vise dere forskjellen. Jeg har en Canon speedlite 270EX eksternblitz som jegALLTIDbruker når jeg tar bilder....

O.P.I Princesses Rule!

Jeg har som dere sikkert vet neglelakkdilla:) I dag ble denne godklumpen en del av samlingen, den er fra O.P.I og heter Princesses Rule!. I love it:) Likte dere fargen?

Sjokolade Topper

Sjokolade cupcakes med sjokoladesmørkrem og et dryss hakket dronningsjokolade på toppen. En liten sjokoladebombe med andre ord:)  Fristet de? hehe... får håpe det:)

Mocca Roser

Dette er sjokoladecupcakes med mocca-smørkrem:) I frostingen har jeg hatt i litt kaffe, det gir en nydelig kontrast til sjokoladen:) Er dere glad i mocca smak?

Vanilje Drømmer

I dag bakte jeg mange cupcakes til et selskap:) Dette er vaniljecupcakes med vaniljesmørkrem. Jeg har brukt ordentlig vaniljestang i smørkremen, derfor er det sorte frø i den:)  Liker der...

Hamburger

Lunch i dag ble hjemmelaget hamburger av karbonadedeig. De blir så mye bedre når du lager de selv med litt krydder og løk i, i stedet for de tørre flisene du får i frysedisken:) Eat colours:)

MAC innkjøp

I dag var jeg og min kjære på en liten Oslo tur. Det er lenge siden jeg har hatt muligheten til å gå innom glassmagasinet og fått kjøpe mine favorittøyenskygger, men i dag var dagen:) Jeg fikk tak ...

Sjokolade konfektkake

Desserten til 3 retters middagen ble: Sjokolade konfektkake med bringebærsorbet og friske bringebær:) Da jeg først smakte denne kaken var jeg i et selskap med kollegaer. Allerede etter første bit ...

Biff

Hovedretten i fredagens 3 retters ble: Ytrefilet av storfe med pannestekte poteter, broccoli, hvit asparges og fløtesaus:) Biffen ble gnidd godt inn med salt og pepper før den gikk i pannen. Den l...

Chèvre

Forretten i gårsdagens 3 retters middag ble: Chèvre på toast med gul squash og pære salat. Chèvre er en fransk geitost, faktisk så betyr chèvre geit på fransk. Chèvre'en er lagt på en toast av lof...

En liten oppdatering

Hei på dere:) Mye jobbing på meg denne uken og ikke så mye spennende matlaging å fortelle om. Men på fredag kveld skal jeg diske opp med 3 rettes middag til ære for min kjære som er ferdig med høy...

Sjokolade Pannacotta

I går lagde jeg sjokolade pannacotta, det var superenkelt og smakte veldig godt:) Bør prøves. Jeg serverte den som den er i går, men ved neste anledning vil jeg nok ha noen friske bær til eller van...

Passion Flower

Jeg kjøpte denne blomsten for noen dager siden, og ble mildt sagt overrasket når blomstene sprang ut:) Passion flower heter den. Er den ikke fin?
Helene

Helene

25, Drammen

Er 25 år og er oppvokst i Tuddal, en liten bygd i Telemark. Er utdannet sykepleier, og er gift med verdens herligste:) All tekst og alle bilder på denne bloggen tilhører meg. Dersom du vil bruke noe av det må du ha min tillatelse. Kontakt: helenerui@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits